Concordia presenteert Sjiek & Chique

Geplaatst door Harrie Wielders In Algemeen

Op zaterdag 18 nov. sluit Fanfare Concordia haar jubileumjaar af met een groot Gala-concert in de stadsschouwburg van Sittard.

 Net als 5 jaar geleden heeft Concordia weer een aantal muzikale gasten uitgenodigd die hun sporen in de Limburgse muziek (en over de hele wereld) verdiend hebben.

Namelijk een aantal solisten uit het orkest van Andre Rieu. U kunt o.a. genieten van de Braziliaanse zangeres Carla Mafiolette die sinds 2002 als zangsoliste met Rieu over de hele wereld is opgetreden. Daarnaast zal ze ook laten horen dat ze een voortreffelijke gitariste is. Ook violiste Lara Meuleman  van het orkest van Rieu zal diverse solo’s met de fanfare en drumband van Concordia uitvoeren. Mogelijk dat ook trompettist Roger Diederen en Leon van Wijk zullen optreden (dit is echter afhankelijk van het concertprogramma van Rieu). Ook hebben we weer een Limburgse band op het podium: Martin en Guido zullen de bekendste hits van de Schintaler samen met onze fanfare uitvoeren

                                                   

Kaarten voor dit concert  à € 15,- kunt u het beste via Fanfare Concordia bestellen. Ze zijn goedkoper dan via de schouwburg waar u nog extra boekingskosten moet betalen. Bovendien hebben we al de beste plaatsen gereserveerd voor mensen die kaarten via onze fanfare kopen.

 

U kunt kaarten bestellen via kaartverkoop@concordia-einighausen.nl

of telefonisch bij Lenny Mostert; 8508751