Concordia naar Roda JC - VVV

Geplaatst door Margriet Kentgens In Algemeen

Concordia naar Roda JC - VVV !

Op de repetitie is het al eens genoemd. De fanfare is gevraagd of wij bar werkzaamheden zouden willen vervullen tijdens een thuiswedstrijd van Roda JC. We niet zomaar een wedstrijd gekregen. Wij zijn gevraagd voor de Limburgse derby Roda JC - VVV op zaterdag 16 december. Het stadion zal dus flink vol zitten.

Voor de bar werkzaamheden zijn 20 personen nodig van 2,5 uur voor de wedstrijd tot een half uur na de wedstrijd. Dat betekent dus dat we om 18.15u in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade verwacht worden en rond 23.00u weer naar huis kunnen. 

De drukste periodes zijn het uur voor de wedstrijd (19.45u - 20.45u) en natuurlijk in de rust (21.30 - 21.45). Zeer waarschijnlijk is er voor de liefhebber voldoende tijd om een groot deel van de wedstrijd te kunnen gaan kijken.

We ontvangen hier een mooi bedrag voor (je kunt Jeroen vragen om hoeveel het gaat). Met de tegenvallende Pinkpop dit jaar, is dit een mooie kans om toch de begroting te halen van de verwachte opbrengst voor hulp aan derden.

Lijkt het je leuk om mee te helpen? Laat dit dan weten aan Jeroen van den Berg (nul zes - 40 17 44 49). Vereiste is wel dat je minimaal 18 jaar oud bent op 16 december 2017.